november Generell streik i Portugal som følge av tøffe

Portugisiske arbeidstakere streiker seg over nedskæringer

24. november Generell streik i Portugal som følge av tøffe besparelsesforanstaltninger bringer transportnettene stille, stenger skolene og forårsaker forstyrrelser i andre offentlige tjenester. Nick Rowlands rapporter.

Arbeidere canada goose herre protesterer tøffe besparelsesforanstaltninger som senterets rette canada goose jakke herre regjering har for å oppfylle canada goose trillium budsjettmålene som er pålagt canada goose dame av EU. ‘På grunn av hva trojka kom hit for å gjøre, tror jeg det er grunner til å streik. Jeg har betalt for trygdeordninger siden 1981, hvorfor skal jeg bli igjen uten del av min julbonus? Jeg tror det er galt! ‘

Fra midnatt onsdag til midnatt torsdag, busser står i tomgang, skolene forblir stengt, og søppel er ikke samlet.

Forstyrrelsen til transportnettverk canada goose jakke hindrer folk i å komme på jobb, og streiken av canada goose victoria canada goose outlet parka bakken, hytta og luftkontrollpersonalet canada goose jakke dame på Lisboa flyplass har strandet passasjerer.

(SOUNDBITE) (engelsk) STRANDED PASSENGER ØNSKER Å GÅ TIL BRAZIL, ALINI DEAKIANU, SEGER:

‘Dette påvirker meg fordi mine slektninger vil vente på meg på canada goose flyplassen, jeg var canada goose outlet veldig engstelig for å komme hjem, og akkurat nå må jeg utsette det. Og jeg har også et seminar som jeg canada goose jakker dame skulle canada-goose-jakker delta, og jeg kan ikke delta på canada goose norge det lenger. Så det var egentlig ikke bra i det hele tatt. ‘

Portugal var canada goose salg tredjelandet i eurosonen for å søke en ransak, etter Hellas og Irland, og canada goose jakker herre er nå ledet etter sin dypeste nedgang siden retur til demokrati i 1974.

I drivkraften for å kutte gjeld omfatter de upopulære økonomiske reformene nedskæringer canada goose victoria fra helsetjenester til lønn til offentlig fjernsyn, og endringer i arbeidslovgivning som inkluderer å forlenge arbeidsdagen med en halv time. Lær mer om Thomson Reuters produkter:.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mail Icon

Get in Touch

If you are interested in learning more about the full range of our risk advisory services and career opportunities, we look forward to discussing how we might be able to work together.

Contact Us